We hebben over het halen & brengen de volgende afspraken gemaakt om de situatie voor de kinderen zo veilig en overzichtelijk mogelijk te maken:

  1. Fietsers komen via de Emmastraat en zetten hun fiets aan de voorkant van het gebouw neer.
  2. Ouders die hun kinderen met de auto brengen, hebben twee mogelijkheden:
  3. Je neemt de Kratonstraat/Vliegenpad aan de achterzijde van ons gebouw, je rijdt het Vliegenpad in en parkeert achter het flatgebouw de Germaan (1e inrit links, je mag het bordje ‘alleen voor bewoners’ negeren want we hebben een vrijstelling van de gemeente). Achter deze flat liggen nog veel meer parkeerplaatsen, dus rij rustig door.
  4. Je neemt de Kratonstraat/Vliegenpad aan de achterzijde van ons gebouw, je rijdt het Vliegenpad verder in richting de bowlingbaan, je keert je auto op het parkeerterrein van de bowlingbaan en rijdt terug. Bij de oranje pionnen – daar is de ingang van het plein – kun je je kinderen uit de auto laten stappen en zelf doorrijden. Of je kunt aan de rechterkant van de weg langs het Vliegenpad parkeren en met je kinderen mee lopen naar de ingang van het plein. Je mag niet parkeren tussen of voor de garageboxen! Onze relatie met de buren is kostbaar voor ons – we verwachten van jullie dat je daaraan een bijdrage wilt leveren :-).