In één van de mooie, oude straten richting het het karakteristiek centrum van Meppel, niet ver van het station en het mooie groene Wilhelminapark, ligt ons prachtig gerenoveerde gebouw waar wij elke dag ongeveer 175 kinderen verwelkomen die komen genieten van onderwijs en opvang. Op basis van een integrale visie op ontwikkelen en leren, werken we als één team samen aan onderwijs, kinderdagopvang, tussenschoolse en buitenschoolse opvang.

Gevoed door ons geloof in God en met de Bijbel in de hand, creëren wij met liefde en plezier een rijke & veilige omgeving waar alle kinderen zich gezien, geliefd en gekend weten. Wij geloven dat God ons heeft gemaakt om Hem in al zijn grootheid en veelkleurigheid te laten zien. We dragen allemaal het stempel van onze Maker. Daarom willen wij kinderen uitnodigen en stimuleren in het ontdekken van zichzelf, het eigene, datgene wat jou als kind uniek maakt en jouw unieke vingerafdruk heeft. In onze rol als pedagogisch medewerker, leerkracht, onderwijsondersteuner of leidinggevende zijn wij erop gericht om kinderen hun eigenheid te laten ontdekken, met als doel dat zij met hun talent aan de wereld kunnen laten zien hoe groot de liefde van God is.

‘Je bent zo kostbaar in mijn ogen, zo waardevol en ik houd zoveel van jou’ (Jesaja 43)

We willen graag de rijkdom van Gods liefde delen met de wereld om ons heen. Een edelsteen schittert niet van zichzelf. In het donker is de kornalijn – waar wij naar zijn vernoemd – nauwelijks te zien, het geeft geen licht. Als het licht van de zon erop schijnt, schittert de kornalijn in warme kleuren rood en oranje. In het licht van Gods liefde willen wij schitteren, tot eer van Hem, om zijn liefde door te geven aan de wereld om ons heen.

Deze website vertelt ons verhaal, over wie wij zijn en waarom wij de dingen doen zoals wij ze doen. Je bent van harte welkom om ons verhaal te lezen!

We beschouwen ouders als onze partners in opvoeding en onderwijs en werken graag samen met alle ouders die voor hun kind een veilige en herkenbare omgeving voor onderwijs en opvang zoeken, in het verlengde van de christelijke opvoeding thuis.

Mocht je graag ervaren hoe wij dit in praktijk brengen, neem dan contact op – we geven je graag een rondleiding.