Kindcentrum Kornalijn

De vier thema's

Wat bieden we

Kindcentrum Kornalijn biedt geloofwaardig onderwijs & christelijke kinderopvang onder één dak. Dagelijks komen hier kinderen vanaf 3 maanden tot 13 jaar om samen te spelen, te ontdekken en te leren.
 • Kinderdagverblijf

  Wij vinden het belangrijk dat elk kind zich geliefd weet, plezier heeft en de ruimte voelt om zich te ontwikkelen.

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Buitenschoolse opvang

  Tot rust komen of nieuwe dingen ontdekken, rondrennen of relaxen, bij ons krijg je de ruimte om te ontdekken wat je graag doet.

  Meer over {{data.teaser_title}}

Overige diensten

 • Logopedie

  Vanuit de gemeente wordt actief preventief logopedische hulp aangeboden bij ons op school. Dat betekent dat we een logopediste hebben die aan onze locatie verbonden is en jaarlijks logopedische screening uitvoert, met name bij jonge kinderen. Leerkrachten en pedagogisch medewerkers kunnen bij haar terecht voor advies als ze twijfelen of vragen hebben bij de taalontwikkeling... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}
 • Schoolmaatschappelijk werk

  Vanuit de gemeente is de voorziening met schoolmaatschappelijk werk (SMW) aan ons kindcentrum verbonden. Zij bieden professionele hulp aan kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar en hun ouders met het omgaan van verschillende problemen. Het inschakelen van de schoolmaatschappelijk werker gebeurt in overleg. Het initiatief gaat vaak uit van de intern begeleider of... Read more »

  Meer over {{data.teaser_title}}

Belangrijk om te weten